Kingfish Zeeland

Kingfish Zeeland


about

Kingfish Zeeland zet op dit moment de culinaire wereld op zijn kop. Hoe? Ze zwemmen heel eigenwijs tegen de stroom in. Zo kweken ze de Dutch Yellowtail vis niet in open water, maar op land. Duurzaam gekweekte vis zonder antibiotica of chemicaliën. En dat proef je. Geen wonder dat steeds meer topchefs in binnen- en buitenland de Dutch Yellowtail van Kingfish Zeeland op de kaart zetten!

In samenwerking met Andy Mosmans & Company hebben wij de visual identity ontworpen voor Kingfish Zeeland. Daarnaast zijn wij creatief verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van deze culinaire gamechanger.

what we did

Brand Name
Brand Identity
Communication Concept
Brand Design
Packaging
Photography
Video Concept & Edit

Corporate IdentityKingfish Zeeland is innovatief en een tikje eigenwijs. Noem het “disruptive”, als je dat liever wilt. Hier hoort natuurlijk ook een geheel eigen stijl bij. Zo ontwikkelde we een strak vormgegeven corporate huisstijl met een eigen look&feel, die professionaliteit, creativiteit en innovatie uitstraalt.

Product BrandingDutch Yellowtail

Om de Dutch Yellowtail te introduceren is er gekozen voor een aparte product name en branding. Hiervoor ontwikkelde wij ook een speciale look&feel, die we doorgevoerd hebben in allerlei uitingen.

VideoSome more?

NEED MORE ATTENTION?
GET OURS FIRST
010 307 36 59